Visualisatie & Video-opnames

Educational animation Risbo
Risbo

Animaties

Wist je dat het gebruik van animaties om kennis over te dragen de cognitieve belasting kan verminderen en zo het leerproces van je leerlingen kan verbeteren? Bij Risbo maken we regelmatig gepersonaliseerde animaties voor cursussen, opleidingen en bedrijven. Als onderwijsadviseurs geloven we dat een animatie alleen succesvol kan zijn, als je tijdens het maken van een video rekening houdt met de onderwijskundige en psychologische principes van kennisoverdracht.
Wil je ook je kennis delen met je leerlingen op een manier die hun leerproces bevordert? Wij kunnen je daarbij helpen!

Camera training

Voor veel docenten is het praten en lesgeven voor een camera een nieuwe en zenuwslopende ervaring. Een cameratraining zorgt er voor dat je je meer op gemakt voelt in de studio en is dan ook aanbevolen als constructief onderdeel voor het maken van een educatieve video. Risbo organiseert graag deze voorbereiding voor je. De sessie duurt gemiddeld drie uur, heeft maximaal vier deelnemers, en vindt plaats onder leiding van een professionele trainer. 

Video-opnames

Zijn je scripts klaar, en voel je je op je gemak voor de camera? Dan kunnen we je ook helpen met de uiteindelijke video-opnames. De meeste educatieve video's worden gemaakt in de EUR studio, waar het Media Support Centre team je door het proces zal begeleiden. Als je op locatie wilt opnemen, kan een ervaren MOOC-videograaf worden geboekt om ervoor te zorgen dat je ook dan een professioneel en aantrekkelijk eindresultaat krijgt.

Wil je meer weten of heb je onze hulp nodig? Neem contact met ons op.

Contact

Romy van Leeuwen

Romy van Leeuwen

Onderwijsadviseur / onderzoeker

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen