Risbo is een onafhankelijk instituut voor onderzoek, training en advies, gelieerd aan de Erasmus School of Social and Behavioral Sciences, en onderdeel van de Erasmus Universiteit. Onze onderzoekers en adviseurs werken al zo'n 45 jaar intensief aan drie thema's: onderwijsadvies, onderzoeks- en trainingsprogramma's, grootstedelijke (maatschappelijke) vraagstukken en innovaties in het publieke domein. Wij houden van ons onderzoekswerk en van onderwijsuitdagingen, en zien jouw vraag dan ook graag tegemoet! 

Wij zijn trots op

Wij geloven in de kracht van onderwijs en kennis voor de samenleving en streven altijd naar een positieve, duurzame impact met onze projecten, opleidingen en onderzoek.

Risbo werkt vanuit een wetenschappelijke context en doet onderzoek volgens wetenschappelijke principes. Wij combineren dit met een pragmatische, projectmatige werkwijze.

Onze organisatorische wortels liggen binnen de Erasmus School of Behavioural Sciences en we zijn ook als BV nog steeds gelieerd aan deze Faculteit. Onze manier van onderzoeken, concluderen en adviseren is echter onafhankelijk. Bij onderwijsadvies en -ontwerp laten wij ons leiden door onze onderwijsvisie.

We weten wat we doen, zowel wetenschappelijk als praktisch, en we hebben de ervaring en het inzicht om die kennis in andermans voordeel toe te passen.

Onze klanten beoordelen ons werk als zeer goed. Toch streven wij er altijd naar ons werk te verbeteren. Daarom vragen wij onze klanten om elk project te evalueren. We werken ook aan het perfectioneren van de kwaliteit van onze interne en externe processen. Om dit te garanderen zijn wij ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen