Blended & online onderwijs

Risbo student with laptop

Wil je de voorkennis van je leerlingen activeren, een achterstandsmodule maken of een klassikale evaluatie implementeren? Of wil je je kennis en expertise toegankelijk maken voor een breder, internationaal publiek? Een blended format of online module kan dan uitkomst bieden.

De online onderwijsmogelijkheden zijn schijnbaar eindeloos - te veel om op te noemen. Risbo heeft in ieder geval de onderwijskundige en didactische expertise in huis om je hierbij te ondersteunen.

Educatieve software en hulpmiddelen

Daarnaast heeft Risbo de nodige kennis en ruime ervaring op het gebied van educatieve software en didactische hulpmiddelen. We zijn niet gebonden aan één specifieke sotware-leverancier, maar wel trots op onze sterke samenwerking met Pluvo en Coursera. Risbo is partnership manager van Coursera sinds de Erasmus Universiteit haar MOOC's op dit platform aanbiedt. 

We zijn bijzonder trots op onze deelname aan de ontwikkeling van de ErasmusU_Online programma's, die in het najaar van 2022 succesvol van start zijn gegaan. 

MOOC

Naar aanleiding van de grote ontwikkelingen op het gebied van toetsing in het hoger onderwijs van de afgelopen jaren, heeft Risbo een laagdrempelige, online cursus ontwikkeld, die je stapsgewijs begeleidt door de verschillende fasen van het voorbereiden, maken en evalueren van de toetsen in je cursus.

 

Contact

Kris Stabel

Kris Stabel

Deputy director/senior consultant

E-mailadres
stabel@risbo.eur.nl

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen