Basiskwalificatie Examinering

Voor docenten van de EUR bestaat de mogelijkheid tot het behalen van een Basiskwalificatie Examinering (BKE). Het EUR BKE traject is een compact individueel portfolio traject dat op maat kan worden samengesteld uit korte didactische modules (Microlabs) over toetsing. Het BKE traject beslaat de hele toetscyclus op vakniveau van ontwerp tot evaluatie.

Sta jij voor de uitdaging om de toetsing in je vak te vernieuwen of aan te passen aan de omstandigheden? Wil jij met meer vertrouwen beslissingen kunnen nemen over de resultaten van je toets? Of wil je een collega kunnen adviseren over toetskwaliteit, bijvoorbeeld als lid van een toetscommissie? Ben je op zoek naar een efficiënte manier om je toetsbekwaamheid op te frissen, uit te breiden of aan te tonen? Dan is het BKE traject interessant voor jou!

Aanmelding

Wil je je inschrijven voor de BKE, stuur dan een e-mail naar training@risbo.eur.nl

Ik was echt jaren ‘zoekende’ naar goede scholing over dit onderwerp. Na de BKE voel ik mij veel competenter om mijn rol als thema-coördinator en examinator naar behoren te vervullen en mijn collega docenten goed te kunnen ondersteunen!

Download het BKE overzicht

Contact

Marit Nieuwenhuys

Marit Nieuwenhuys

Onderwijsadviseur & cursuscoördinator

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen