Job - (senior) onderwijsadviseur/docenttrainer (0,8 - 1,0 FTE) Risbo

15 maart 2019
Ben jij de inspirerende, innovatieve (senior) onderwijsadviseur/docenttrainer (0,8 - 1,0 FTE), die opleidingen en docenten graag helpt om het onderwijs te vernieuwen en te versterken? En werk je graag in een dynamische werkomgeving samen met inspirerende collega’s?

Lees dan snel verder, want bij Risbo zijn we op zoek naar jou!

Wij zoeken namelijk een collega, die:
- een drive heeft om opleidingen en docenten in het hoger onderwijs te helpen met innoveren;
- zeer gemotiveerd is om didactische trainingen te ontwikkelen en te geven;
- docenten graag helpt om online en blended onderwijsmodules te ontwikkelen;
- de instelling heeft om docenten volledig te ondersteunen: van idee tot implementatie;
- zeer bedreven is in het leiden van projecten.

Hoe ziet onze gedroomde kandidaat eruit?
Je bent voor ons de ideale kandidaat als je een afgeronde universitaire opleiding op het gebied van (toegepaste) onderwijskunde hebt, zeker als je deze combineert met een afgeronde lerarenopleiding. Zeer belangrijk voor ons is dat je onderwijskundige en didactische kennis en vaardigheden van een zeer hoog niveau zijn. Beschik je daarbij over uitstekende kwaliteiten op het gebied van project- en procesmanagement, heb je een pragmatische instelling met veel doorzettingsvermogen en een open leerhouding, dan pas je helemaal bij ons. Daarnaast ben je ook commercieel ingesteld, ondernemend, verantwoordelijk, klantgericht, communicatief vaardig en een echte teamspeler, en druk je je zowel in de Nederlandse als de Engelse taal (tenminste op C1-niveau), zowel mondeling als schriftelijk, makkelijk uit.

Wat is ons aanbod?
Voldoe je aan bovenstaand profiel? Dan bieden wij jou graag een dynamische werkomgeving met veel inspirerende collega’s. Je werkt samen met je nieuwe collega’s aan veel verschillende projecten, hebt daarbij veel zelfstandigheid, veel (klant)contacten en verantwoordelijkheden. Uiteraard ondersteunen we je bij Risbo om je potentie volledig waar te maken. Dit doen we vooral via interne coaching. Je salaris is afhankelijk van je werkervaring en expertise, en is minimaal schaal 10 BBRA (€ 2.709 bruto per maand) en maximaal schaal 12 BBRA (€ 5.656 bruto per maand). In eerste instantie bieden we je een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een langer dienstverband als je laat zien dat je goed bij ons past.

Voel je je aangesproken? Solliciteer dan snel!
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan je motivatiebrief of een inspirerende video inclusief je curriculum vitae uiterlijk vrijdag 5 april 2019 naar Mirjam den Breejen (info@risbo.eur.nl), officemanager van Risbo. Meer weten over onze vacature? Neem dan contact op met Gerard Baars (baars@risbo.eur.nl), directeur Risbo (tel. 010-4082887).

Waar kom je te werken?
Als je onze ideale kandidaat bent, kom je werken bij de afdeling Onderwijsonderzoek, -advies & -training van Risbo, een onafhankelijk instituut dat verbonden is aan Erasmus School of Social and Behavioural Sciences, Erasmus Universiteit Rotterdam. Onze afdeling verzorgt didactische trainingen aan docenten, voert onderwijskundig onderzoek uit en ondersteunt en adviseert opleidingen en docenten bij de (her)ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardig (online) onderwijs. Ben je nieuwsgierig geworden? Bezoek dan onze website op www.risbo.nl
Share:    

 
 
Tel +31 10 408 21 24
Fax +31 10 408 11 41
Email info@risbo.eur.nl
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam
twitter.com/risbo_news

Risbo Privacy Statement