Ontwerpsessie: Slimmer werken in transport en logistiek

Opdrachtgever: Sociale Innovatie Academie

De Sociale Innovatie Academie (SIA) gelooft in de ‘mens als aanjager van vernieuwing’. Als non-profit initiatief brengen ze opleidingsprogramma’s op maat en de werkvloer in beweging. Door iedereen onderdeel te maken van het innovatieproces creëren ze duurzame verandering.

SIA deelt met de betreffende organisatie gedeelde verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen en uitvoeren van de leergang. Daarbij zorgt SIA voor het ontwerp van het lesprogramma en het programmamanagement. De organisatie levert de deelnemers, verzorgen de communicatie en denken mee over het ontwerp.

In 2021 heeft SIA een leergang uitgevoerd in de zorg, genaamd: “vernieuwend werken in de zorg’’. Risbo heeft onderwijskundige ondersteuning geboden voor het ontwerp van deze leergang. Daarnaast is er gewerkt om de basis van de leergang onderwijskundig te versterken. Risbo heeft dit in de vorm van een tweetal ontwerpsessies gedaan.

In februari/maart 2022 gaat er een nieuwe leergang van start voor de transport en logistiek sector. Opnieuw zal Risbo een ontwerpsessie verzorgen, waarbij de huidige leergang op maat wordt ontworpen wat past bij de doelgroep en wensen van de Transport en Logistiek Sector.

Betrokken medewerkers

SGS ISO 9001 - Het werk van Risbo voldoet aan de ISO 9001 normering.
 
 
Tel 010 408 21 24
Email info@risbo.eur.nl
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam
\"Volg twitter.com/risbo_news

Risbo Privacy Statement