Online / blended vormen van onderwijs

 
Het gebruik van online of blended vormen van onderwijs kan grote voordelen voor uw opleiding hebben. Door online of blended vormen van onderwijs in te zetten kunt u:
  • het studiesucces en/of de efficiëntie en/of de kwaliteit van uw opleiding verder verbeteren;
  • groei van het aantal studenten bewerkstelligen doordat uw onderwijs zichtbaarder wordt;
  • uw onderwijs optimaal laten aansluiten bij de kenmerken van uw doelgroep(en).
Risbo heeft de onderwijskundige en didactische expertise in huis om u te ondersteunen bij vraagstukken op het gebied van online of blended vormen van onderwijs en leren. Onze ondersteuning richt zich bijvoorbeeld op de ontwikkeling van online of blended onderwijs- en leertrajecten, volgens een systematische aanpak. We formuleren eerst de leerdoelen en brengen kenmerken en wensen van de doelgroep in kaart. Vervolgens ondersteunen we de ontwikkeling van geschikte online / blended werkvormen en leeractiviteiten die aansluiten bij de leerdoelen. Bij de ontwikkeling is het van belang om rekening te houden met het concept 'curricular alignment', wat wil zeggen dat de leerdoelen, werkvormen en toets goed op elkaar moeten zijn afgestemd. Tot slot helpen we met het doordenken van de online / blended begeleidings- en toetsvormen.

Risbo heeft uitgebreide kennis van digitale didactiek, die we verzameld en toegankelijk gemaakt hebben via de site www.digitaledidactiek.nl.

Contextual image

Contactpersonen

foto van Kris Stabel
Kris Stabel stabel@risbo.eur.nl
010 408 8798
SGS ISO 9001 - Het werk van Risbo voldoet aan de ISO 9001 normering.
 
 
Tel 010 408 21 24
Email info@risbo.eur.nl
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam
\"Volg twitter.com/risbo_news

Risbo Privacy Statement