Rapport Kansrijke Toekomst

31 januari 2023

De Kenniswerkplaats Rotterdams Talent (KWP) was gevraagd de evaluatie en monitoring van het Gaan voor een Baan! Programma uit te voeren. De doelstelling van dit programma was: Het informeren en enthousiasmeren van vmbo-leerlingen in Rotterdam-Zuid om te kiezen voor opleiding met Techniek, Haven & Logistiek of Zorg met bij voorkeur een ADB-garantie.

Lees verder

Vacature Docenttrainer/onderwijsadviseur (0,8 - 1,0 FTE) Risbo

1 november 2022

Ben jij de inspirerende, innovatieve docenttrainer/onderwijsadviseur (0,8 - 1,0 FTE), die gemotiveerd is om didactische trainingen te geven aan docenten en het uitdagend vindt om docenten te helpen met het vormgeven en vernieuwen van hun onderwijs? En werk je graag in een internationale, dynamische werkomgeving samen met enthousiaste collega’s? Lees dan snel verder, want wij zijn per direct op zoek naar jou!

Lees verder

Vacature Onderwijsadviseur toetsing en innovatie (0,8 - 1,0 FTE) Risbo

1 november 2022

Ben jij de onderwijsadviseur toetsing en innovatie (0,8 - 1,0 FTE), die wil bijdragen aan toekomstbestendig hoger onderwijs, en die het een leuke uitdaging vindt om docenten nieuwe vormen van toetsing te laten omarmen? Kijk je er naar uit om docenten te trainen op het gebied van didactiek, toetsing en onderwijsinnovatie? Kan jij opleidingen en examencommissies adviseren over hervormingen zoals competentiegericht of programmatisch toetsen? En werk je graag in een internationale, dynamische werkomgeving samen met bevlogen collega’s? Lees dan snel verder, want wij zijn per direct op zoek naar jou!

Lees verder

KWP Festival: Balans door Samenwerking - 23 juni 2022

16 mei 2022

De KWP Rotterdams Talent houdt een KWP Festival:
BALANS DOOR SAMENWERKING met:
- Het nieuwe programma van de KWP,
- Drie inhoudelijke project bijdrages,
- Netwerk borrel om relaties te leggen en na te praten.

In het Theater van het Paviljoen op de Erasmus Universiteit, vanaf 14.30 uur.

Komt u ook? Dat kan zowel fysiek als online.
Deelname is gratis, wel graag aanmelden.

Meer informatie en programma

Lees verder

Erasmus+ project #IBelong beoordeeld als 'Good Practice Example'

12 mei 2022

Rick Wolff is als ontwikkelaar, uitvoerder en onderzoeker betrokken geweest bij het Erasmus+ project #IBelong. Het #IBelong project, dat liep van 2018 tot en met eind 2021, is een innovatief programma van evidence-informed interventies om de sense of belonging en het studiesucces van met name eerste generatiestudenten en studenten met een migratieachtergrond te vergroten.

Lees verder
SGS ISO 9001 - Het werk van Risbo voldoet aan de ISO 9001 normering.
 
 
Tel 010 408 21 24
Email info@risbo.eur.nl
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam
\"Volg twitter.com/risbo_news

Risbo Privacy Statement