Vacature Onderwijsadviseur toetsing en innovatie (0,8 - 1,0 FTE) Risbo

1 november 2022
Ben jij de onderwijsadviseur toetsing en innovatie (0,8 - 1,0 FTE), die wil bijdragen aan toekomstbestendig hoger onderwijs, en die het een leuke uitdaging vindt om docenten nieuwe vormen van toetsing te laten omarmen? Kijk je er naar uit om docenten te trainen op het gebied van didactiek, toetsing en onderwijsinnovatie? Kan jij opleidingen en examencommissies adviseren over hervormingen zoals competentiegericht of programmatisch toetsen? En werk je graag in een internationale, dynamische werkomgeving samen met bevlogen collega’s? Lees dan snel verder, want wij zijn per direct op zoek naar jou!

Wij zoeken een collega, die:
- affiniteit heeft met toetsing, didactiek en onderwijsinnovatie;
- onze visie deelt dat toetsen onlosmakelijk verbonden is met en moet bijdragen aan het leerproces;
- een drive heeft om docenten en opleidingen in het hoger onderwijs te helpen met innoveren;
- op een inspirerende wijze trainingen en werksessies kan verzorgen op het thema toetsing en andere onderwijskundige en didactische thema’s;
- in staat is om examencommissies te voorzien van een gedegen advies;
- een echte teamspeler is, flexibel en breed inzetbaar.

Wat verwachten we van jou?
Wij zoeken een kandidaat met een afgeronde universitaire opleiding op het gebied van (toegepaste) onderwijskunde. Je hebt aantoonbare ervaring op het thema toetsing en je beschikt over een pragmatische instelling en open leerhouding. Daarnaast ben je pro-actief en hou je van projectmatig werken in commerciële setting. Je bent een echte teamspeler, communicatief vaardig, verantwoordelijk, klantgericht en je kunt je goed uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk, in de Nederlandse en Engelse taal (C1 niveau). Affiniteit met digitaal toetsen en/of kwaliteitsborging van toetsing is een pré.

Wat is ons aanbod?
Voldoe je aan bovenstaand profiel? Dan bieden wij jou graag een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s. Je werkt samen met collega’s aan projecten binnen en buiten de EUR en hebt daarbij veel zelfstandigheid, (klant)contacten en verantwoordelijkheden. Je geeft actief sturing aan je eigen inhoudelijke loopbaan en het opbouwen van expertise in lijn met je interesses. Binnen ons team beschikken wij over een breed palet aan onderwijskundige expertise en vaardigheden. We lopen voorop in de meest recente onderwijsontwikkelingen en delen graag onderling nieuwe kennis en ervaringen. Daarnaast vinden we bij Risbo plezier op de werkvloer en onderling met collega’s erg belangrijk. Zo doen we regelmatig sociale activiteiten, wat bijdraagt aan een echt groepsgevoel. Je salaris is afhankelijk van je werkervaring en expertise, en is minimaal schaal 11 BBRA (€ 3.974-. bruto per maand) en maximaal schaal 12 BBRA (€ 6.181,- bruto per maand). In eerste instantie bieden we je een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een langer dienstverband als je laat zien dat je goed bij ons past.

Voel je je aangesproken? Solliciteer dan snel!
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan je motivatiebrief of een inspirerende video inclusief je curriculum vitae uiterlijk 24 november a.s. naar Mirjam Struijk (info@risbo.eur.nl), officemanager van Risbo. Meer weten over onze vacature? Neem dan contact op met Kris Stabel (stabel@risbo.eur.nl), hoofd onderwijsafdeling Risbo (tel. 010-4082887).

Waar kom je te werken?
Als je onze ideale kandidaat bent, kom je werken bij de afdeling Onderwijsadvies & -training van Risbo, een zelfstandig instituut dat verbonden is aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Risbo gelooft in de transformatieve kracht van onderwijs voor de maatschappij en wil daar graag aan bijdragen. Dat doen we door het realiseren van krachtige, duurzame leerervaringen, voor studenten, docenten en opleiders, met name in hoger onderwijs. De afdeling Onderwijsadvies & -training verzorgt didactische trainingen aan docenten, voert onderwijskundig onderzoek uit en ondersteunt en adviseert opleidingen en docenten bij de (her)ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardig (online) onderwijs. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de video op onze LinkedIn voor een impressie.
Delen:    

SGS ISO 9001 - Het werk van Risbo voldoet aan de ISO 9001 normering.
 
 
Tel 010 408 21 24
Email info@risbo.eur.nl
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam
\"Volg twitter.com/risbo_news

Risbo Privacy Statement