Docenttrainer/onderwijsadviseur (0,8 - 1,0 FTE) Risbo

23 augustus 2021
Ben jij de inspirerende, innovatieve docenttrainer/onderwijsadviseur (0,8 - 1,0 FTE), die gemotiveerd is om didactische trainingen te geven aan docenten en het uitdagend vindt om docenten te helpen met het vormgeven en vernieuwen van hun onderwijs? En werk je graag in een internationale, dynamische werkomgeving samen met enthousiaste collega’s? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Wij zoeken een collega, die:
- gemotiveerd is om didactische trainingen aan docenten te geven en te ontwikkelen;
- een drive heeft om docenten in het hoger onderwijs te helpen innovatief onderwijs te ontwikkelen in een fysieke, hybride of online setting.
- de instelling heeft om docenten volledig te ondersteunen: van idee tot implementatie.
- affiniteit heeft met één of meerdere thema’s waarin wij actief zijn, zoals diversiteit en inclusie, sustainability & impact, leren van toetsen, activerend onderwijs (gamificatie, probleemgestuurd leren, coöperatief leren, etc.) en je hebt hier iets aan bij te dragen.


FUNCTIE-EISEN
Wat verwachten we van jou?
Je hebt een afgeronde universitaire masteropleiding op het gebied van (toegepaste) onderwijskunde of didactiek. Je hebt ervaring in het geven van didactische trainingen/onderwijs en je beschikt over een pragmatische instelling en open leerhouding. Daarnaast ben je proactief en houd je van projectmatig werken in een commerciële setting. Je bent een echte teamspeler, communicatief vaardig, verantwoordelijk, klantgericht en je kunt je goed uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk, in de Nederlandse en Engelse taal (C1 niveau).

ARBEIDSVOORWAARDEN
Dienstverband voor bepaalde tijd: één jaar, met uitzicht op een langer dienstverband als je laat zien als je goed bij ons past.

Wat is ons aanbod?
Voldoe je aan bovenstaand profiel? Dan bieden wij jou graag een dynamische werkomgeving met een hecht team van bevlogen collega’s. Je werkt samen met collega’s aan projecten binnen en buiten de EUR en hebt daarbij veel zelfstandigheid, (klant)contacten en verantwoordelijkheden. Binnen ons team beschikken wij over een breed palet aan onderwijskundige expertise en vaardigheden, wat het mogelijk maakt je te kunnen ontwikkelen op verschillende vlakken. We lopen voorop in de meest recente onderwijsontwikkelingen en nemen je hier graag in mee. We hechten veel belang aan het delen van inspiratie en het plezier dat we in ons werk hebben en gaan graag samen nieuwe uitdagingen aan. Je salaris is afhankelijk van je werkervaring en expertise, en is minimaal schaal 10 BBRA (€ 2.790,- bruto per maand) en maximaal schaal 11 BBRA (€ 5.127,- bruto per maand). In eerste instantie bieden we je een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een langer dienstverband als je laat zien dat je goed bij ons past.


WERKGEVER
Risbo
Waar kom je te werken?
Als je onze ideale kandidaat bent, kom je werken bij de afdeling Onderwijsadvies & -training van Risbo, een onafhankelijk onderwijs- en onderzoeksbureau dat verbonden is aan Erasmus School of Social and Behavioural Sciences, Erasmus Universiteit Rotterdam. Onze afdeling verzorgt didactische trainingen aan docenten, voert onderwijskundig onderzoek uit en ondersteunt en adviseert opleidingen en docenten bij de (her)ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardig (online) onderwijs. Ben je nieuwsgierig geworden? Bezoek dan onze website op Risbo-website.

Benieuwd hoe het is om bij Risbo te werken als onderwijsadviseur en docenttrainer? Klik hier voor een voorbeeld van een werkweek en werkzaamheden.

ADDITIONELE INFORMATIE
.Voel je je aangesproken? Solliciteer dan snel!
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan je sollicitatiebrief en curriculum vitae uiterlijk 10 september naar Mirjam den Breejen (info@risbo.eur.nl), officemanager van Risbo. Een (korte) video waarin je je motivatie toelicht, is mogelijk en wordt gewaardeerd. Meer weten over onze vacature? Neem dan contact op met Kris Stabel (stabel@risbo.eur.nl), teammanager Onderwijsadvies & -training.Delen:    

SGS ISO 9001 - Het werk van Risbo voldoet aan de ISO 9001 normering.
 
 
Tel 010 408 21 24
Email info@risbo.eur.nl
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam
\"Volg twitter.com/risbo_news

Risbo Privacy Statement