Vacature: Docenttrainer/onderwijsadviseur (0,8 - 1,0 FTE)

27 juli 2020
Ben jij de inspirerende, innovatieve docenttrainer/onderwijsadviseur (0,8 - 1,0 FTE), die gemotiveerd is om didactische trainingen te geven en het leuk vindt om docenten te helpen met het vormgeven en vernieuwen van hun onderwijs? En werk je graag in een internationale, dynamische werkomgeving samen met bevlogen collega’s? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!
Wij zoeken een collega, die:

- gemotiveerd is om didactische trainingen te geven en te ontwikkelen;
- docenten in het hoger onderwijs graag helpt om activerend blended of online onderwijsmodules te ontwikkelen;
- een drive heeft om deze docenten te helpen met innoveren;
- affiniteit heeft met toetsontwerp, -constructie en -analyse.
- de instelling heeft om docenten volledig te ondersteunen: van idee tot implementatie.

Wat verwachten we van jou?
Wij zoeken een kandidaat met een afgeronde universitaire opleiding op het gebied van (toegepaste) onderwijskunde. Je hebt enige ervaring in het geven van didactische trainingen/onderwijs en je beschikt over een pragmatische instelling en open leerhouding. Daarnaast ben je pro-actief in het oppakken van taken en projecten. Je bent een echte teamspeler, communicatief vaardig, verantwoordelijk, klantgericht en je kunt je goed uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk, in de Nederlandse en Engelse taal (C1 niveau).

Wat is ons aanbod?
Voldoe je aan bovenstaand profiel? Dan bieden wij jou graag een dynamische werkomgeving met bevlogen collega’s. Je werkt samen met collega’s aan projecten binnen en buiten de EUR en hebt daarbij veel zelfstandigheid, (klant)contacten en verantwoordelijkheden? Binnen ons team beschikken wij over een breed palet aan onderwijskundige expertise en vaardigheden, wat het mogelijk maakt je te kunnen ontwikkelen op verschillende vlakken. We lopen voorop in de meest recente onderwijsontwikkelingen en nemen je hier graag in mee. Je salaris is afhankelijk van je werkervaring en expertise, en is minimaal schaal 10 BBRA (€ 2.790,- bruto per maand) en maximaal schaal 11 BBRA (€ 5.127,- bruto per maand). In eerste instantie bieden we je een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een langer dienstverband als je laat zien dat je goed bij ons past.

Voel je je aangesproken? Solliciteer dan snel!
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan je motivatiebrief of een inspirerende video inclusief je curriculum vitae uiterlijk maandag 17 augustus a.s. naar Mirjam den Breejen (info@risbo.eur.nl), officemanager van Risbo. Meer weten over onze vacature? Neem dan contact op met Alice van de Vooren (vooren@risbo.eur.nl).

Waar kom je te werken?
Als je onze ideale kandidaat bent, kom je werken bij de afdeling Onderwijsonderzoek, -advies & -training van Risbo, een onafhankelijk instituut dat verbonden is aan Erasmus School of Social and Behavioural Sciences, Erasmus Universiteit Rotterdam. Onze afdeling verzorgt didactische trainingen aan docenten, voert onderwijskundig onderzoek uit en ondersteunt en adviseert opleidingen en docenten bij de (her)ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardig (online) onderwijs. Ben je nieuwsgierig geworden? Bezoek dan onze website op www.risbo.nl
Delen:    

SGS ISO 9001 - Het werk van Risbo voldoet aan de ISO 9001 normering.
 
 
Tel 010 408 21 24
Email info@risbo.eur.nl
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam
\"Volg twitter.com/risbo_news

Risbo Privacy Statement