Stagiair gezocht voor vernieuwing van onze website

4 september 2017
Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve en proactieve stagiair die ons gaat helpen met het vernieuwen van de vormgeving, lay-out en design van onze producten, publicaties en website. Je ontwikkelt bijvoorbeeld concepten en geeft vorm aan digitale, interactieve publicaties. Je verrijkt onderzoeksrapporten met interactieve elementen, animaties, etc. Daarnaast maak je infographics, websheets, factsheets en visualisaties voor publicaties, presentaties, nieuwsbrieven en voor onze website. Je werkt direct samen met de schrijvers van de publicaties (inhoudsdeskundigen) en de website beheerder en datamanager.

Functieprofiel
• Je volgt een gerelateerde Hbo-opleiding in het 3e of 4e jaar (bijv. Interactieve vormgeving, Mediavormgever, Grafisch ontwerpen, Communication and Multimedia Design, Communicatie);
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
• Je hebt affiniteit met digitale communicatie/online marketing.
• Bovendien ben je:
- Creatief;
- Flexibel;
- Proactief;
- Zelfstandig.

Wij bieden
Wij bieden een veelzijdige en dynamische werkomgeving met gezellige collega’s. Risbo is een onafhankelijk instituut voor onderzoek, training en advies, verbonden aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het werken bij Risbo wordt gekenmerkt door zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, vrijheid en ondernemerschap. Je krijgt persoonlijke begeleiding maar er is ook veel ruimte voor eigen inbreng, initiatieven en ideeën.

Stageperiode en vergoeding
Wij zijn per direct op zoek naar een geschikte kandidaat. In overleg kunnen we afstemmen in welke periode je werkt en hoeveel dagen per week. De stagevergoeding zal bepaald worden op basis van jouw studiejaar en ervaring (minimaal € 227 bruto op basis van fulltime stage).

Interesse?
Stuur je CV en een motivatiebrief naar Alexandra van den Heerik: vandenheerik@risbo.eur.nl voor 15-09-2017. Op basis van je CV en motivatiebrief zullen we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Als onderdeel van het sollicitatieproces zullen we je in een later stadium nog vragen om een kleine huiswerkopdracht te maken. Heb je nog vragen? E-mail gerust naar bovenstaand emailadres.

Delen:    

SGS ISO 9001 - Het werk van Risbo voldoet aan de ISO 9001 normering.
 
 
Tel 010 408 21 24
Email info@risbo.eur.nl
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam
\"Volg twitter.com/risbo_news

Risbo Privacy Statement