Risbo aanwezig bij het Venture Café - Rotterdam

11 mei 2017
Levenslang leren wordt steeds belangrijker voor een duurzame carrière. Een methode om op de hoogte blijven van de nieuwste vaardigheden is online onderwijs en met name MOOCs. MOOCs (Massieve Open Online Cursussen) zijn de afgelopen vijf jaar populair geworden en groeien nog steeds met miljoenen lerenden over de hele wereld. Deze vorm van online onderwijs stelt iedereen met een internetverbinding in staat om toegang te krijgen tot leermodules van de beste universiteiten ter wereld.

MOOCs lijken niet alleen ideaal voor onderwijsinstellingen en mensen die meer willen leren. Bedrijven zoals Google, A &T en L'Oreal werken nu ook met MOOCs om verschillende redenen waaronder het aantrekken van talent, carrièreontwikkeling voor de zittende medewerkers of het gebruik van MOOCs als brand marketing.

Bij de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn meerdere MOOCs gelanceerd zoals Econometrics, innovation management, filosofie en klimaatverandering. Risbo is de educatieve ontwerper achter de Erasmus MOOCs. Wij zijn een onafhankelijke instelling voor onderzoek, opleiding en advies, verbonden aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Onze kracht ligt in de wetenschappelijke aanpak, gecombineerd met een pragmatische, projectgerichte methode.
Delen:    

SGS ISO 9001 - Het werk van Risbo voldoet aan de ISO 9001 normering.
 
 
Tel 010 408 21 24
Email info@risbo.eur.nl
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam
\"Volg twitter.com/risbo_news

Risbo Privacy Statement