SKO trajecten start juni 2017

30 maart 2017
De kick-off bijeenkomst vindt plaats op 21 en 22 juni. Het traject zal ongeveer een half jaar in beslag nemen en begint met een inspirerend en actief tweedaags onderwijslab, waarin de deelnemers een vliegende start zullen maken met hun onderwijsinnovatie project.

Verder bevat het traject onderwijskundige coaching, intervisiebijeenkomsten, plenaire bijeenkomsten, peer review en een afsluitend symposium. De deelnemers vullen tijdens het traject een digitaal onderwijsportfolio met bewijsstukken aangaande de SKO competenties.
De resultaten van de SKO'ers worden gedeeld tijdens het symposium voor collega's, studenten en overige ge´nteresseerden. Het traject wordt afgesloten met een eindgesprek in het bijzijn van de coach, de leidinggevende en de stuurgroep SKO. In januari 2018 zal ook een Engelstalig traject starten.

Voor meer informatie en/of aanmelding voor ofwel het Nederlandstalige traject, start juni 2017, of het Engelstalige traject, start januari 2018, graag contact opnemen met Alice van de Vooren.
Delen:    

SGS ISO 9001 - Het werk van Risbo voldoet aan de ISO 9001 normering.
 
 
Tel 010 408 21 24
Email info@risbo.eur.nl
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam
\"Volg twitter.com/risbo_news

Risbo Privacy Statement