Stagiair gezocht voor vernieuwing van onze website

4 september 2017

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve en proactieve stagiair die ons gaat helpen met het vernieuwen van de vormgeving, lay-out en design van onze producten, publicaties en website.

Lees verder

Summer Courses (netwerk)monitoring Rijkswaterstaat

31 augustus 2017

Risbo heeft deze zomer summer courses verzorgd voor medewerkers van Rijkswaterstaat.

Lees verder

Do Europe in one day! How do European teachers prepare for diversity?

12 juli 2017

On the 21st of June the NAOS conference titled “Do Europe in one day! How do European teachers prepare for diversity?” took place. In the past three years, the ten partners in the Erasmus+ NAOS network have travelled across Europe visiting good teaching practices.

Lees verder

Rapport Kansen voor Kinderen

5 juli 2017

Dennis de Kool en Afke Weltevrede hebben in opdracht van Stichting De Verre Bergen een verkennend onderzoek verricht naar de kansen en belemmeringen bij de benutting van het potentieel van leerlingen in het Rotterdamse basisonderwijs.

Lees verder

Monitoring van sociale media: op weg naar een Brave New Democracy?

27 juni 2017

Dennis de Kool van Risbo heeft samen met Arthur Edwards van de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Erasmus Universiteit Rotterdam een artikel geschreven over social media monitoring.

Lees verder
 
toetsing research dagboek studiesucces kwaliteitszorg meetinstrument training Erasmus+ consultancy Hogeschool Rotterdam risicojongeren evaluatie geluk Erasmus Universiteit onderwijsinnovatie diversiteit tentamen
 
Tel 010 408 21 24
Fax 010 408 11 41
Email info@risbo.eur.nl
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam
twitter.com/risbo_news